• Masaj Erotic Cluj
  • Deplasari la hotel Escorte Cluj
  • Show Erotic

Masaj erotic... cu jucarii?

Vrei sa ai parte de o sedinta de masaj erotic cat mai diversificata? Incearca masajul erotic cu jucarii! O alegere noua si originala. Ce presupune?

Domnisoara iti va oferi un in cadrul sedintei de masaj un show erotic de neuitat: streaptease, miscari lascive, masturbare si penetrare cu vibratorul. Participa alaturi de ea, pentru a atinge culmile extazului, va fi innebunita.

La inceputul sedintei de masaj se recomanda dusul asistat, igiena fiind foare importanta pentru un masaj erotic de calitate. Iesiti din dus, maseuza iti unge corpul cu ulei cu arome afodisiace, dand curs experientei unice: masaj de relaxare, masaj senzual, body masaj, show-ul cu jucarii si, in final, mult asteptata finalizare. Veti avea parte amandoi de finalizare, maseuza va avea parte de finalizare prin penetrarea cu vibratorul, o poti lasa pe ea sau o poti penetra tu cu vibratorul, iar tu vei avea parte de masaj erotic cu finalizare prin tehnici de masaj.
Daca vrei o experienta jucausa si cat se poate de senzuala, este foarte probabil ca acest masaj erotic sa iti placa cel mai mult, pentru ca poti sa-ti pui fantezia in practica: relaxare, placere, senzualitate, show erotic; toate in acelasi timp.